Fair Play Kupa tavaszi forduló, városi döntő

Filo csarnok, április.07.

A sikeres márciusi forduló után ismét bekerültünk a városi döntőbe.

A csoportküzdelmek izgalmasan alakultak, mert az első két mérkőzésen döntetlent értünk el. Először a Leverpoollal (hetesekkel nyertünk), majd a Krúdy 9.A csapatával (hetesekkel kikaptunk) játszottunk. A harmadik meccs kulcsfontosságú volt, mert a továbbjutás volt a tét. A Droplex fiúkat, jó játékunknak köszönhetően 2:0-ra legyőztük. A döntőbe jutásért az EKLG-vel játszottunk, ahol az ellenfél csapatában egy kedves kollégista diákunk Rakács Levente is szerepelt. Átmentettük a formánkat és 3:0-ra győztünk. A döntőben ismét a Krúdy 9.A-val kerültünk össze, de itt már szép játékkal 2:0-ra győztünk, ezzel megnyertük a tavaszi városi döntőt.

Az összesítésben (őszi-tavaszi forduló alapján)  a SZIKSZI-nek és a mi csapatunknak is 55 pontja volt, ezért még egy meccs következett, hogy eldöntsük ki az első. A meccsidő nem hozott döntést, így jöttek a büntetők, amiben sajnos alulmaradtunk. A második hellyel biztosítottuk a megyei döntőbe jutást.

Gratulálok, szép teljesítmény volt!

Gólszerzők: Ignácz Kristóf 3 gól, Tóth Máté 2 gól, Kristóf Balázs 2 gól, Ecsedi Bence: 1 gól

Csapat: Ignácz Kristóf, Bodnár Bence, Kristóf Balázs, Ecsedi Bence, Kelemen Teodor, Tóth Máté, Zámbó Rómeó, Papp Zsombor, Ferenczi Máté

Edző, kísérő, fotók: Laskai Miklós

Leave a Reply

%d bloggers like this: