A kollégiumról

A kollégium elhelyezkedése, környezete

Az intézmény épülete Nyíregyháza Jósaváros részén helyezkedik el, a városközponttól csupán 20 percnyi sétára. Közvetlen közelben található posta, gyógyszertár, papír-írószer, élelmiszer bolt, pékség valamint egy Interspar áruház is.

A közeli buszmegállóból könnyen eljuthatunk a város bármelyik pontjába. A kollégium szép, csendes, fás utcában, több más oktatási intézmény szomszédságában helyezkedik el.

Férőhelyek, tárgyi feltételek

Kollégiumunkban 153 diákot tudunk kényelmes körülmények között elhelyezni. A fiú férőhelyek száma 64, a lányoké 89. Szobáink többsége 4 fős, de vannak 2, 3 és 5 személyes szobáink is. A kollégium épületének állaga, felszerelési tárgyai megfelelnek a kor igényeinek. Luxusra nem törekszünk, de igyekszünk minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a hétköznapi szorgos munka, az intim szféra, a pihenési lehetőség feltételei minden diák számára adottak legyenek. Ezt a célt szolgálják a többnyire új bútorokkal berendezett hálószobák, a kiszolgáló helyiségek, a tanulószobák, a közösségi és szabadidős célokat szolgáló helyiségek.

Virtuális séta

%d bloggers like this: