Fair Play Kupa őszi forduló, városi döntő

Filo csarnok, 2022.március.09.

A járványhelyzet miatt az őszi forduló 8 továbbjutó csapatának tegnapig kellett várni, hogy eldöntsék az első hely sorsát. Két négyes csoport volt, és az első két helyezett a csoportból jutott be a legjobb négy közé.

Az első meccset a Lever Pool csapatával játszottuk és sajnos 2:1-re kikaptunk. Ez a vereség felrázta a fiúkat és a további két csoportmeccset megnyerték, először a Bencs Fiúk ellen 2:0-ra, majd a Szikszi ellen 4:2-re. Mivel a csoportban körbeverés volt, így a több rúgott gólok száma döntött: csoportmásodikként jutottunk tovább. Az ellenfél a Sipkay fiúcsapata volt, döntetlent értünk el, majd a hetespárbajban alul maradtunk, ezért a harmadik helyért küzdhettünk. Az utolsó meccsünket az Eötvös ellen játszottuk és majdnem elszórakoztuk a végét, de a döntetlen után a heteseknél higgadtabbak voltunk. S Ferenczi Máté kapusunk jó védéseinek is köszönhetően, végül a 32 csapatos tornán megszereztük a harmadik helyet.

Gratulálok a fiúknak, ügyesek voltak!

Gólszerzők: Tóth Máté 4 gól, Kristóf Balázs 3 gól, Bodnár Bence 1 gól, Kelemen Teodor 1 gól 

Csapat: Ignácz Kristóf, Bodnár Bence, Kristóf Balázs, Ecsedi Bence, Kelemen Teodor, Tóth Máté, Zámbó Rómeó, Papp Zsombor, Ferenczi Máté

Edző, kísérő, fotók: Laskai Miklós

Leave a Reply

%d bloggers like this: