Bravúros továbbjutás a Fair Play Kupán!

(Városi forduló, 10.20. kedd)

Fiú csapatunk (Bad News) az előzetes sorsolás következtében a C csoportba került, ahol 3 csapattal kellett megküzdenünk a csoportelsőségért. Először az EKLG nevű csapattal játszottunk. Itt még azért látszott, hogy új a csapatunk, de így is döntetlent értünk el. Ezután Ferenczi Máté védéseinek köszönhetően hetes párbajban győztünk. A következő ellenfél a Kölcsey Warriors csapata volt. Itt is döntetlent értünk el, így ismét hetes párbaj következett, amelyben újra felülkerekedtünk az ellenfelünkön. A csoport utolsó meccsét a Szenegál csapatával játszottuk, ahol sima 3:1-es eredményt értünk el. A csoportból való továbbjutás után a Budai Fiúk csapatával mérkőztünk meg. Ezen a meccsen játszottunk a legjobban, és bár az ellenfelünk szerzett vezetést, de fordítani tudtunk. Végül 2:1-re győztünk. 

Ezzel a győzelemmel bejutottunk a városi döntőbe. Folytatás: novemberben. Gratulálunk a csapatnak!!!

Gólszerzők: Tóth Máté 2 gól, Ignácz Kristóf 1 gól, Kelemen Teodor 1 gól, Bodnár Bence 1 gól, Kristóf Balázs 1 gól, Puskás Péter 1 gól.

Csapat: Ignácz Kristóf, Bodnár Bence, Kristóf Balázs, Ecsedi Bence, Ferenczi Máté, Kelemen Teodor, Tóth Máté, Puskás Péter, Zámbó Rómeó

Edző, kísérő, fotók: Laskai Miklós

Leave a Reply

%d bloggers like this: