II. Karácsony Kupa

Az idén is sikerült megrendeznünk az évzáró Karácsony Kupát. Bár a szokatlan, hét eleji évzárás miatt a reméltnél kevesebben tartózkodtak a kollégiumban, de akik itt voltak, azok jól érezték magukat. A mérkőzéseken a bírói teendőket Konzili Ignác tanár úr, kollégiumunk vezetője vállalta magára.

A gólzáporos, nagyiramú mérkőzéseket hozó, de végig nagyon sportszerű tornán végül a XI. évfolyamos fiúk csapata bizonyult a legjobbnak. Míg nem kis meglepetésre, de nem érdemtelenül a kollégiumi lánycsapat szerezte meg a második helyet. A harmadikok (Nomen est omen!) az Öregek név alatt induló XII. évfolyamos fiúk lettek.

A 37 gólt hozó tornán a gólkirály(nő)i címet Nick Judit szerezte meg 7 találattal, míg Homoki Patrik 6, Varga Boglárka pedig 5 találatig jutva került a legjobb gólvágók közé.

Gólkirály(nő)

A végig felszabadult, örömteli együttlét remek zárása volt ennek a rendhagyó, különleges évnek. Egyúttal jól szolgálta az adventi időszakunk befejezését: örömmel, szeretetben várhatjuk és várjuk a Karácsonyt!

Szerző: Tóth Gyula tanár úr

Fotó: Hubai Levente és Tóth Gyula tanár urak

Leave a Reply

%d bloggers like this: