AktuálisEgyéb kategóriaKözösségi élet

Ők is kiköltöznek, gyere Te is a holmidért!

Kedves Kollégisták!

A járványügyi helyzet miatt hétfőtől (2021. március 08.) az általános iskolák is bezárnak átmenetileg, így maroknyi kisgimnazista csoportunk is hazaköltözik. A helyzet megváltozásával azt kérjük mindenkitől (a nagygimnazistáktól is!), hogy a következő hét végéig, legkésőbb március 12-én kora estig költözzön ki a kollégiumból, hogy a kényszerűségből ránk szakadt időt felhasználva elkezdhessük a szükséges fertőtlenítési és karbantartási munkák elvégzését.

Az eddigi folyamatos kollégiumi működés lehetőséget kínált bárkinek, hogy előzetes egyeztetés alapján elpakolhassa még itt maradt felszerelési tárgyait. Továbbra is szükséges a már jól működő csatornákon keresztül a csoportvezetővel történő időpont-egyeztetés, hogy az épületbe történő bejutást biztosítani tudjuk.

A kiköltözésre a holnapi napon (2021.03.06-án, szombaton) is lehetőség van 13 és 17 óra között.

Legyőzhetetlen akadályoztatás esetén se kell kétségbe esni (pl. kárpátaljai diákok), az itt maradó dolgok biztonságáról gondoskodunk.

Az elkövetkező nehéz időszakra is sok erőt, jó egészséget és kitartást kívánunk, hogy az online módon végzett felkészülés és munka sikeres és eredményes legyen.

Isten áldása kísérje életeteket, munkátokat!

Konzili Ignác, kollégiumvezető

Fotó: Hubai Levente

Leave a Reply